ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΡΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. | Αποκλειστικά για εμπόρους

(+30) 210 5576976

Η εταιρεία

Η εταιρία DOMISTYLE E.Ε. ιδρύθηκε το 1990 και δραστηριοποιείται στην πώληση ειδών υγιεινής και πλακιδίων και πριν λίγα χρόνια και Επίπλων Μπάνιου. Έχει ήδη κατακτήσει σημαντική θέση στην αγορά, και η πολύχρονη εμπειρία και οι πολυάριθμοι πελάτες σε όλη την Ελλάδα έχουν επιβεβαιώσει ότι η γκάμα των προϊόντων μας, σωστά απευθύνεται σε όλες τις οικονομικές δυνατότητες. Για το λόγο αυτό η εταιρία καθιερώθηκε στη συνείδηση του καταναλωτή ως συνώνυμο της ποιότητας και τιμής.

Το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας στον Ασπρόπυργο, διαθέτει και κέντρο αποθήκευσης και διανομής, σε χώρο 2.000τμ. Επίσης διαθέτει συνεργαζόμενο υποκατάστημα χονδρικής στην Θεσσαλονίκη, το οποίο απασχολεί σημαντικό αριθμό εξειδικευμένου προσωπικού που προωθεί τα προϊόντα της εταιρείας σε όλη την Βόρεια Ελλάδα και καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών της αγοράς.

Η εταιρεία με διαρκή ανάπτυξη σε πολλά επίπεδα (προϊόντα, δίκτυο διανομής, ανθρώπινο δυναμικό, βελτίωση οργάνωσης κλπ) και με γνώμωνα την ικανοποίηση του καταναλωτή, του προμηθευτή και κάθε συνεργαζόμενου, η εταιρεία προσπαθεί κάθε μέρα να γίνεται και καλύτερη.

9936
225
Μάρκες Προϊόντων
1200
Προϊόντα
2
Καταστήματα
Close

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.